Izdelki za brera cerniere (3)

Champagne Préface - Champagne Bardiau - CHAMPAGNE

Champagne Préface - Champagne Bardiau - CHAMPAGNE

Champagne Préface - Champagne Bardiau - CHAMPAGNE Domaine: Champagne Bardiau Letnik: 2015 Sorta grozdja: Chardonnay, Pinot Noir Pridelava: Tradicionalna Oznaka: Kontrolirano poreklo Nasvet vinogradnika: Postrežite pri 11°C
Gigondas Trésor - Domaine Brunely - RHÔNE DOLINA

Gigondas Trésor - Domaine Brunely - RHÔNE DOLINA

Vinifikacija Ročna trgatev. Delno odstranjevanje pecljev. Maceracija od 28 do 35 dni s kontrolo temperature (od 26° do 30°). Pnevmatsko stiskanje pri nizkem tlaku (manj kot 1 bar). Zorenje od 18 do 24 mesecev v betonskih posodah. Stekleničenje v lastni režiji, v naših kleteh. Zorenje v steklenicah, 6 mesecev pred prodajo. Skladnost hrane in vina začinjene jedi, rdeče meso, pečen kapon z kostanjem, divjačinski ragù, Parmentier z račjim mesom, pečen goveji file v skorji, čokoladna fondue Pakiranje Cena na enoto, prodaja po kartonu s 6 steklenicami, lahko mešate z drugimi cuvéeji iz posestva, brez stroškov dostave. Nasvet enologa: postrežite pri temperaturi med 16 in 18°C Domaine: Domaine Brunely Appellation: Gigondas Kmetijstvo: Visoka okoljska vrednost Oznaka: Kontrolirana oznaka porekla
Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

{"Nez":"majhno rdeče sadje, zrelo rdeče sadje\n","Accord metvin":"rdeče meso, divjačina, gurmanska jedi\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl\n","Label":"Zavarovana geografska označba","Cépage":"sorta: Carignan, Syrah\n","Bouche":"arome majhnega rdečega sadja in zrelega rdečega sadja, orientalske začimbe, močan, a ne agresiven\n","Taux d’alcoolémie":"Vsebnost alkohola: 14% vol\n","Temps de garde":"Čas zorenja: 10 let\n","Œil":"oko\nrdeča, temna in intenzivna obleka, vijolične odtenke\n","Le conseil de l’œnologue":"postrežemo pri temperaturi med 17 in 19°C\n","Vinification":"Maceracija s polovičnim ogljem. Po fermentaciji se vino zori v inox cisternah do stekleničenja.\n","Millésime":"letnik: 2019\n","Domaine":"Domaine du Siestou\n","Culture":"Ekološka pridelava\n"}